Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Meisjesteam voor het eerst kampioen van NL

SLIEDRECHT – Het is voor het eerst dat een meisjesteam CMV van Sliedrecht Sport Nederlands kampioen wordt en überhaupt pas de tweede keer dat een Sliedrecht meisjesteam het NK wint. Eerder lukte dit de Meisjes A (t/m 18 jaar) in 2006.

Het team bestaande uit Janet de Jong, Mila Leeuwis, Amalia Panajoti, Emma de Ruiter, Marit van der Sluijs en Sara van de Weg, aangevuld met Roos van Gastelen en Lisa de Vries, won in de finale met 2-0 van Alterno uit Apeldoorn. (Foto Sliedrecht Sport)

Ook de selectie van Meisjes B (t/m 16 jaar) van Sliedrecht Sport mocht het erepodium beklimmen. In Nijmegen wist zij beslag te leggen op de derde plek.

Verslagen
In een zinderende finaleronde in Wijchen is de meisjesselectie CMV (t/m 12 jaar) van Sliedrecht Sport onder leiding van coaches Dave en Famke van Rekom kampioen van Nederland geworden. Het team bestaande uit Janet de Jong, Mila Leeuwis, Amalia Panajoti, Emma de Ruiter, Marit van der Sluijs en Sara van de Weg, aangevuld met Roos van Gastelen en Lisa de Vries, won in de finale met 2-0 van Alterno uit Apeldoorn. Alleen in de eerste poulewedstrijd tegen Orion uit Doetinchem moest het team een gelijkspel (1-1) weggeven. De daaropvolgende tegenstanders Havoc uit Haaksbergen, de Boemel uit Tuitjenhorn en in de halve finale DeVoKo uit Denekamp, werden allemaal met 2-0 verslagen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld