Meisjes aangevallen en mishandeld door onbekende man

SLIEDRECHT – Langs de Thorbeckelaan ter hoogte van de Reigerlaan zijn dinsdag 12 december 2017 rond 13.30 uur drie meisjes hardhandig aangevallen en mishandeld door een onbekende man. Dat bericht een moeder van één van de kinderen op Facebook. 

De meisjes gooiden sneeuwballen en raakten een passerende auto op de Thorbeckelaan. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

De bestuurder reed aanvankelijk door en parkeerde deze in de Vogelenzang ter hoogte van nr. 15 en nr. 16. Daarna benaderde hij lopend van achter de meisjes en ‘nam hen te grazen’. Volgens de moeder zijn de meisjes bij de keel gegrepen, onderuitgeschopt en één meisje is tegen haar hoofd geschopt.

Oproep
De moeder heeft op Facebook een getuigenoproep geplaatst. “We zijn dringend op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben, want diegene die deze laffe daad op zijn geweten heeft, moet daarvoor gestraft worden”, schrijft de vrouw. De vrouw doet vrijdagmiddag 15 december 2017 aangifte bij de politie. 

Signalement
De man reed volgens de moeder van de kinderen in mogelijk een zwarte Volkswagen Polo met een ‘4’ en een ‘3’ in het kenteken. De man droeg kort, blond haar en was gekleed in een zwarte jas met capuchon-bontkraag, lichte broek en schoenen van het merk Nike. 

3 gedachten over “Meisjes aangevallen en mishandeld door onbekende man

 1. Ik heb hetzelfde gezien maandagavond.
  Een man met een zwarte wagen (klein model) stopte op de IJsbaan in Sliedrecht voor een groepje jongetjes van ongeveer 7 jaar oud en die dus ook aan het sneeuwballen gooien waren.
  De automobilist stapte uit en greep een van de jongetjes beet en rammelde het knulletje door elkaar.
  Ik reed erachter, ben gestopt en heb geroepen waar die man mee bezig was.
  Ik heb me om het jongetje ontfermd en deze was alleen wat geschrokken.
  Heb nog een rondje in onze wijk gereden, maar ik heb deze mafkees niet meer kunnen ontdekken.
  Sorry ik heb geen kenteken opgenomen, maar er zaten zeker een N en een T in.

 2. Hij moet gepakt worden voor deze laffe actie!
  Irritantjes die sneeuw tegen auto’s gooien moeten ook stevig aangepakt worden!
  Men schrikt en er kan daardoor een ongeluk ontstaan.
  Ik word er ook heel boos om.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld