Medewerkers mantelzorgpunt aanwezig bij ‘Koffie met…’ in bibliotheek

SLIEDRECHT – Als geregistreerd Mantelzorger heb je (mogelijk) ook recht op bijvoorbeeld een Mantelzorgwaardering en of hulp in het huishouden, ook wel de dienstencheques genoemd. Wie veel meer wil weten, is welkom bij ‘Koffie met…’ dinsdag 29 januari 2019 van 10.30 – 12.00 uur in dé Bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1. Maak dan kennis met de medewerkers van het mantelzorgpunt. 

Zorg jij voor jouw broer, zus, kind, partner, ouder, vriend en/of buurman, die hulpbehoevend is? Zorg die verder gaat dan de zogenoemde ‘gebruikelijke hulp’? Mogelijk kan het Mantelzorgpunt jou ondersteunen bij de hulp die je nu biedt.

Ondersteuning gericht op informatie en advies als hoe combineer ik de zorg met mijn andere verplichtingen en bezigheden, hoe kan ik administratief worden ontlast en op welke regelingen heb ik recht? Wie kan de zorg tijdelijk van mij overnemen? En wat gebeurt er als ik de zorg gewoonweg niet meer aan kan? Wat zijn mijn rechten en plichten? Uiteraard kan je ook gewoon terecht voor een luisterend oor. Het mantelzorgpunt denkt graag met jou mee en ondersteunt daar waar mogelijk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld