Medailles voor trampolinespringers Synergos bij plaatsingswedstrijd in De Stoep

SLIEDRECHT – In sporthal De Stoep was zaterdagmiddag 15 april 2023 de derde en laatste plaatsingswedstrijd Dubbel Mini Trampoline. Daarbij wisten de springers van omnisportvereniging Synergos weer een aantal mooie medailles te winnen.

Omnisportvereniging Synergos springt mee op drie niveaus. (Foto omnisportvereniging Synergos)

In de tweede divisie bij de pupillen meisjes liet Juna de Jong zien waar ze zo hard voor trainde en zij behaalde de 1e plaats in deze categorie. Rosaly Meerkerk sprong ook deze wedstrijd weer stabiel en zij behaalde de derde plaats.
In de tweede wedstrijd van de dag waren de eerste divisie jeugd I meisjes aan de beurt. Daarbij behaalde Joëlla van Rijsbergen de eerste plaats, Alissa Meerkerk werd tweede. Bij de eerste divisie Jeugd II meisjes behaalde Nosa Usoh de tweede plaats.Nikita de Kock en Fiene van der Aa deden mee in categorie eerste divisie junior/senior en zij behaalden respectievelijk de eerste en tweede plaats. In ronde drie behaalde Caillin Polack bij de eredivisie Jeugd II/Junior meisjes een mooie tweede plaats en in ronde vier behaald ook Danée Verbaan een tweede plaats. Zij deed dit in de categorie eredivisie senior dames.

Naar NK
In de vijfde en laatste ronde sloten Lucas van ’t Ende bij de eredivisie jeugd II/Junior jongens en Ramin Zabi bij de 1e divisie junior/senior heren beide met een 3e plaats de dag af. Binnenkort wordt bekend welke springers Synergos mogen vertegenwoordigen op het NK Dubbelmini Trampolinespringen in Ahoy in Rotterdam.