Markt met gratis boeken en foto’s in en rondom Onderhuys

SLIEDRECHT – De Historische Vereniging Sliedrecht (HVS) houdt dinsdag 28 mei 2024 van 13.30 – 16.00 uur een boeken- en fotomarkt in en rondom het Onderhuys, bij het Sliedrechts Museum aan de zijde Van Goghstraat.

HVS spreekt van ‘een schatkamer vol boeken en foto‘s’. (Stockfoto)

“Maar ons schatkamertje barst bijna uit zijn voegen vanwege de vele verzamelde schatten. Om weer wat meer ruimte te creëren, houden we een boeken- en fotomarkt. Kom gezellig langs en kijk onder het genot van een kopje koffie tussen de vele interessante boeken en foto’s over ons dorp en omgeving. De boeken en foto’s mogen gratis of tegen elk aannemelijk bod mee naar huis worden genomen”, bericht de HVS.

6 gedachten over “Markt met gratis boeken en foto’s in en rondom Onderhuys”

  1. En voor lezers/liefhebbers van boeken: ik nam waar dat ook De Bibliotheek aan de Scheldelaan ook een enorme voorraad voordelige boeken wordt aangeboden op een Boekenmarkt-tafel.

  2. Beste, in het artikel staat bij het Sliedrechts Museum, aan de zijde van de van Goghstraat. Het Sliedrechts Museum is aan de Kerkbuurt 99, daar is aan de zijkant een trap/afrit naar beneden. Je kunt het dan n.m.m. niet missen. En anders… even vragen bij de entree van het museum.

  3. Het Onderhuys zit achter het Sliedrechts Museum met als adres van Goghstraat 15.

  4. Van Gogh straat 15 Sliedrecht
    Adres Historische vereniging.

    Bezoekwaard Gijs

Plaats een reactie

*=Verplicht veld