Marathontraining bij AV Passaat

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Ieder jaar biedt Atletiek Vereniging PApendrecht en Sliedrecht SAmen ATletiek (AV Passaat) haar leden, maar ook voor niet-leden, de mogelijkheid om te trainen ter voorbereiding van de marathon in Rotterdam. Vrijdag 27 oktober 2023 wordt in de kantine van AV Passaat aan Andoornlaan 38 in Papendrecht uitgebreid informatie gegeven over deze training en hoe je voor te bereiden op een marathon. De lezing begint om 19.30 uur, is gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een marathontraining en geheel vrijblijvend. Je hoeft je niet aan te melden.

Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers deden de afgelopen jaren vele lopers met succes mee aan deze trainingen en de marathon. Ook voor de marathon op 14 april 2024 is weer de mogelijkheid om aan te sluiten bij de training. (Foto Bart Hoogveld)

Een marathon is een serieuze zaak waarbij goede voorbereiding en professionele begeleiding nodig is. Daarmee is de kans op een succesvolle marathon groot en kan je ook ná de marathon blijven genieten van de loopsport. In januari 2024 start de training voor Rotterdam, die ook gevolgd kan worden ter voorbereiding van een voorjaarsmarathons in of rond april. Er wordt informatie verstrekt over hoe te trainen, do’s and don’ts, kleding, schoenen, eten en drinken, het basisniveau voor een marathontraining en het trainen van interval bij een marathon.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld