MantelzorgNL geeft webinar Levenstestament

SLIEDRECHT – Weet jij waar je ja op zegt, als je gevraagd wordt om belangen te behartigen van een naaste zodra hij/zij dat niet meer kan? Dat kan je als naaste worden gevraagd. Bijvoorbeeld voor je dementerende moeder of zieke vriend. Donderdag 12 oktober 2023 kan je het horen tijdens een gratis webinar Levenstestament, van 20.00 – 21.00 uur, bericht Het Bonkelaarhuis.

Wat wordt er nu precies van je verwacht als je optreedt als belangenbehartiger? En hoe leg je verantwoording af aan anderen om mogelijk latere verwijten te voorkomen? Deze en andere vragen komen aan bod.

Wil je tips en handvatten krijgen over dit onderwerp? Doe dan mee. Dit webinar wordt gegeven door MantelzorgNL. Deze landelijke vereniging komt op voor iedereen die zorgt voor een familielid, vriend of buur. Met als missie dat mantelzorgers op een bij hen passende manier kunnen zorgen en in staat zijn deze zorg te combineren met andere activiteiten.

Aanmelden
Geef je nu op voor hmailto:mantelzorg@bonkelaarhuis.nlet webinar door te bellen naar tel. 0184 – 420539, persoonlijk in Het Bonkelaarhuis of stuur een e-mail naar: mantelzorg@bonkelaarhuis.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld