Maak kans op stoere tas gemaakt van promotiedoeken Baggerfestival

SLIEDRECHT – Lezers van Sliedrecht24 maken deze week kans op een stoere tas. Deze is gemaakt van de grote promotiedoeken, die hier en daar in de gemeente hingen. Stichting Baggerfestival Sliedrecht heeft de doeken laten recyclen tot stoere tassen. In plaats van de doeken weg te gooien.

Sliedrecht24 verloot 25 tassen onder de lezers, die in Sliedrecht wonen. (Foto Stichting Baggerfestival Sliedrecht)

Na afloop van het Baggerfestival bleven de grote promotiedoeken bewaard en deze zijn nu gerecycled. “Als Baggerfestival hebben we natuurlijk ook oog voor de duurzaamheidsaspecten. Daarnaast zien ze er echt kek uit. Het werk is ook nog eens door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt gedaan. Dus aan alle kanten goed werk, lijkt ons”, zegt Rick van de Weg van Stichting Baggerfestival Sliedrecht. 

Voorwaarden en meedoen
Om mee te doen, moet je woonachtig zijn in Sliedrecht. Wil je kans maken op zo’n prachtige tas, geef dan per e-mail het antwoord op de volgende vraag: In welk jaar wordt er een nieuw Baggerfestival georganiseerd? Stuur je antwoord met je naam, adres en woonplaats naar: [email protected] Meedoen kan t/m zondag 5 april 2020. De 25 winnaars worden maandag 6 april 2020 op Sliedrecht24 bekendgemaakt. 

2 gedachten over “Maak kans op stoere tas gemaakt van promotiedoeken Baggerfestival”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld