Oishi Fusion

Luna e Stelle brengt unieke kinderwagens naar Nederland

SLIEDRECHT – Luna e Stelle, de Sliedrechtse online baby- en kinderwinkel die afgelopen november haar digitale deuren opende, brengt hippe kinderwagens met een vintage design naar Nederland. ​

Ophalen of thuisbezorgen van je bestelling behoort ook tot de mogelijkheden, ook voor last minute kerstcadeautjes. (Foto HESBA.de via Luna e Stelle)

Het begon allemaal met de kinderwagen die eigenaresse Tamarah Vlot zelf tijdens haar zwangerschap kocht. “Ik had mijn zinnen gezet op een wagen die ik ooit vond op Pinterest. Aan een baby dacht ik destijds nog niet, maar toen ik zwanger was en er een wagen moest komen wist ik welke ik wilde hebben. Het was even speuren, maar het bleek om een Duits merk te gaan dat hier niet werd verkocht. Ik haalde mijn kinderwagen uit Duitsland, niet wetende dat ik ze later zelf in Nederland zou gaan verkopen”, vertelt Vlot.

Naar eigen wens
Na de geboorte van haar zoon bleek de kinderwagen bij meer mensen in de smaak te vallen. Van het één kwam het ander. Afgelopen zomer bezocht de Sliedrechtse het bedrijf van de familie Hesselbacher in Zuid-Duitsland waar de kinderwagens worden gemaakt. “Dat gebeurt nog met de hand en daardoor kunnen de (toekomstige) ouders de wagen helemaal naar eigen wens samenstellen. Van de bekleding tot aan de wielen, er is heel veel mogelijk”, zegt Vlot.

Andere mogelijkheden
Naast de kinderwagens werd het assortiment uitgebreid met bijpassende aankleding als lakentjes en dekentjes. Al gauw kwamen daar leuke spullen voor de kinderkamer, origineel en duurzaam speelgoed en moois voor in de kledingkast bij. Mooie kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem, maar ook bijzondere merken uit het buitenland zoals Konges Sløjd, Maileg, Senger en Alwero. Voor cadeautjes en kraammanden kan je ook bij Luna e Stelle terecht.

Informatie
Ben je geïnspireerd geraakt door het assortiment? Neem dan een kijkje hier online in de webshop. Een afspraak in de showroom maken, kan vanwege het coronavirus niet. “Maar online of via videobellen word je met veel plezier geadviseerd”, vult Vlot aan. 

1 gedachte over “Luna e Stelle brengt unieke kinderwagens naar Nederland”

  1. Ik heb de wagen 5 jaar geleden gekocht vond het een Mooie wagen hij rijdt prima veel leuke reacties op gekregen gebruikt voor oppas kinderen vond alleen jammer dat hij niet in een tweeling wagen is

Plaats een reactie

*=Verplicht veld