Luisteren naar verhalen, smikkelen van HEMA-tompouce…Kom erbij!

SLIEDRECHT – Het moet donderdag 5 augustus 2021 een gezellige ochtend worden. In het restaurantgedeelte van warenhuis HEMA is iedereen tussen 10.30 – 11.30 uur welkom onder het motto ‘Kom erbij’. Verhalenverteller Peter de Borst van Gaafwoord vertelt en HEMA Sliedrecht zorgt samen met stichting Samen voor Sliedrecht voor de eerste veertig luisteraars voor een heerlijke HEMA-tompouce.

Verhalenverteller Peter de Borst. Hij verzorgt vier vertellingen. Uit het hoofd, vol woordenspel en mimiek, waarbij passievolle energie de luisteraars meevoert van begin tot eind. (Foto Gaafwoord)

Hema, Samen voor Sliedrecht en Peter de Borst zetten hun schouders onder het initiatief. Samen gingen ze om de tafel gaan zitten voor een nieuw initiatief op de Kerkbuurt. Allen vinden dat iedereen erbij hoort in het dorp Sliedrecht. “Iedereen mag worden gezien en worden gehoord. Iedereen mag meedoen in ons dorp, ongeacht wie je bent, wat je bent en hoe je bent. Voor sommigen is het makkelijk om mee te doen. Voor anderen wat moeilijker, omdat zij bijvoorbeeld een minder groot sociaal netwerk hebben of minder graag op de voorgrond treden”, stellen de initiatiefnemers, die in het kader van ‘Kom Erbij’ iedereen uitnodigt om op de eerste donderdag van augustus langs te komen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld