Lotte van Drunen sluit goede trainingsweek af met zege

RIOLA SARDO (I) / SLIEDRECHT – Dit jaar wordt de finale van het Europees Kampioenschap 85 verreden op het zandcircuit van Riola Sardo in Sardinië, in het zuiden van Italië. Omdat motocoureur Lotte van Drunen van het Beurspro KTM team deze week ruimte had in haar programma besloot ze om een trainingsweek daar af te werken en dan tevens een aantal dagen onder leiding van Kevin van Geldorp te trainen op het circuit van Riola Sardo. 

De week is perfect verlopen en Lotte van Drunen heeft veel meters kunnen maken. Ook de gastvrijheid van de mensen was geweldig.

Zondag 18 april 2021 stond er een wedstrijd van het kampioenschap van Sardinie op het programma op het circuit van Riola Sardo.

Wedstrijd gewonnen
Lotte besloot om hier aan deel te nemen en zich te meten met de lokale rijders van daar. Al snel werd duidelijk dat de concurrentie in deze wedstrijd niet heel groot zou zijn, waardoor Lotte van Drunen deze wedstrijd echt benutte als een training. Nadat ze in de ochtend de pole position had weten te veroveren, wist ze beide manches naar haar hand te zetten en won de wedstrijd. Lotte keert nu huiswaarts waar ze haar voorbereiding op het seizoen verder zal zetten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld