Lotte van Drunen komt tijdens training hard ten val

ZUIDBROEK / SLIEDRECHT – Lotte van Drunen heeft bij de Dutch Supercross in Zuidbroek succes en tegenslag gekend. Ze wist op zowel vrijdag als zaterdag de 65cc klasse te domineren, maar kwam in de tijdtraining op zondagochtend 4 november 2018 hard ten val. Daardoor was ze gedwongen om rust te nemen. 

Hier gaat alles nog goed. Lotte van Drunen was er op gebrand om ook de heats op zondag op haar naam te schrijven. Echter in de tijdtraining kwam ze lelijk ten val en was genoodzaakt om rust te nemen waardoor ze niet meer van start kon gaan. (Foto Motorpers)
 
Lotte kwam uit voor het TvH Motorsport van Veen schoonmaakbedrijf team. Nadat ze een aantal trainingsessies had gevolgd, keek ze met veel zin uit naar de wedstrijden. Vrijdagavond 2 november 2018 zette ze in de tijdtraining de snelste tijd op de klok en was maar liefst vier seconden sneller dan de tweede man. Ze wist vervolgens alle drie de heats te winnen en zaterdag 3 november 2018 wist ze dit nog eens te herhalen. Zaterdagavond was de Eurohal helemaal afgeladen met publiek en hier genoot Lotte van Drunen aanzienlijk van.
 
Broer
In de week voor de wedstrijd heeft Lotte van Drunen samen met haar broer Bram een aantal trainingen gevolgd om zo goed mogelijk voorbereid aan de wedstrijd te kunnen beginnen. Helaas kreeg Bram op woensdag al een tegenslag voor de kiezen. Hij sprong te ver op een schans en bezeerde hierbij zijn hand. Toch besloot hij om door te zetten en wist op zaterdag 3 november 2018 heel knap vierde te worden in de 125cc klasse, waarmee hij de beste Nederlander was.

1 gedachte over “Lotte van Drunen komt tijdens training hard ten val”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld