Lotte van Drunen geselecteerd voor het WK 65cc in Italië

SLIEDRECHT – Voor de tweede keer in haar carrière is motorcrosser Lotte van Drunen van het Beursfoon KTM team geselecteerd om deel te nemen aan het wereldkampioenschap 65cc. Dat is volgens kenners een topprestatie. Ze neemt het in deze wedstrijd op tegen de beste jongens ter wereld. De wedstrijd is in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019 in het Italiaanse Arco di Trento.
 
Lotte van Drunen uit Sliedrecht is momenteel aan een sterk seizoen bezig waarin ze het Europees Kampioenschap in Lommel wist te winnen en tweede werd in Slowakije, Denemarken en Duitsland.
 
In het Open Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen staat Lotte op dit moment aan de leiding.  Tijdens haar carriere heeft Lotte van Drunen al een aardige lijst met topprestaties bij elkaar gereden. Zo wist ze in 2016 Nederlands Kampioen 50cc te worden. Een jaar later werd ze vice kampioen 65cc kleine wielen maar in 2018 wist ze deze titel wel in de wacht te slepen. In ditzelfde jaar wist ze heel knap vierde te worden in het wereldkampioenschap 65cc in Australie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld