Lotte sluit ONK-seizoen af met dubbele winst

BOEKEL / SLIEDRECHT – Lotte van Drunen heeft zaterdag 14 oktober 2017 de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen in Boekel op haar naam geschreven. Zowel in de eerste als de tweede manche was ze het sterkste en pakte het maximale aantal punten.
 
Lotte van Drunen sloot het seizoen met winst af. (Foto via Motorpers)
 

De jeugdige Sliedrechtse is weer helemaal fit en was zeer gemotiveerd om het ONK seizoen goed af te sluiten. In de ochtend stond ze dan ook weer te trappelen om aan de tijdtraining te beginnen. Gelijk ging ze goed rond over het circuit en bij het ingaan van de tijdtraining zat ze meteen in een goed ritme. In de derde ronde wist ze een tijd neer te zetten die niet meer te verbeteren was en pakte hiermee de snelste tijd.

Bijna dansend
Bij het vallen van het starthek in de eerste manche kwam Lotte goed weg en dook als eerste het bos in. De dame uit Sliedrecht reed strakke lijnen en hield het tempo hoog waarna ze als winnares over de finish kwam. In de pauze nam Lotte haar rust en bereidde zich goed voor op de tweede manche. Ze was erop gebrand om te winnen en liep vlak voor de tweede manche nogmaals met haar broer de baan rond om de beste lijnen te bekijken. Opgeladen ging ze naar de start en toen het hek viel was Lotte’s reactie wederom goed en vertrok als tweede. Al snel passeerde ze de kopman en begon uit te lopen op de nummer twee. Bijna dansend vloog Lotte in een hoog tempo over het circuit en kwam met ruim zeventien seconden voorsprong op de nummer twee als winnares over de finish.

Bedanken
Met dit resultaat werd Lotte dagwinnaar en was ze bijzonder blij om het seizoen met twee mancheoverwinningen af te kunnen sluiten. Lotte zal de komende weken diverse trainingen bijwonen en zal een intensieve dag bij defensie moeten doorstaan. Vervolgens zal ze over twee weken afreizen naar het noorden van het land om deel te nemen aan de Internationale supercross in Zuidbroek. Lotte wil graag al haar sponsoren enorm bedanken voor alle steun die ze heeft gekregen en het vertrouwen wat ze in haar hadden. Mede door deze sponsoren heeft Lotte topprestaties kunnen leveren, bedankt. Brouwer Motors, Gruko bv, Brouwer Motorsport, RK service, Husqvarna Nederland, MvD racewear, HGS Exhaust Systems, Freegun, No Fear Engergie Drink, Twin Air, VHM, 21 Casino, R2C trainingen, Jumbo, MQP Sports, Nooteboom Textiles, Autoschade Visser, Alpinestars, Patrick Filterservice, Stenzo Textiles, De Noord Assurantiën, RGP Photo, Joytex, RebaMX, Addvision, MX Nieuws, De Stoffenkraam, alle vrienden, familie en belangstellenden.
 
Volg Lotte via Instagram @lottevandrunen101 of via Facebook @Lottevandrunen101

Plaats een reactie

*=Verplicht veld