Lotte de Jong winnares van hoofdprijs Geslaagdenactie Rabobank

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – De nog in een feestroes verkerende Lotte de Jong uit de Beethovenstraat werd vrijdagmiddag 14 juni 2019 verrast met een studiecheque van € 2.000,–. Een felicitatieteam van Rabobank Nederland kwam met cheerleaders en een dj in een cabrio de straat in om haar een van de landelijke hoofdprijzen van de Geslaagdenactie aan te bieden.

Lotte neemt de cheque van € 2.000,– in ontvangst. Links van Lotte in het oranje Jennifer van der Wiel van Rabobank Merwestroom. Een bontgekleurd felicitatieteam van Rabo Nederland zorgt voor een extra vrolijk sfeertje. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Trotse winnares Lotte (17) hoorde woensdag 12 juni 2019 dat ze haar havo-diploma aan De Lage Waard in Papendrecht had behaald. Na een vakantie gaat ze verder aan de Haagsche Hogeschool. Het collegegeld van haar propedeusejaar kan ze dan financieren met de gewonnen cheque. Na haar propedeuse is ze van plan naar de Universiteit Leiden te gaan om archeologie te gaan studeren. Examenkandidaten konden zich tot en met woensdag 12 juni 2019 inschrijven voor de landelijke Rabobankactie ‘Geslaagd… én door!’ Ook een van de winnaars van de ‘studie-proof’ kamer is in Sliedrecht gevallen. Deze wordt begin volgende week uitgereikt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld