Loop- en fietsbruggen gelegd over water tussen Sonate en Haydensingel

SLIEDRECHT – Er zijn donderdag 8 april 2021 twee loop- en fietsbruggen aangebracht over het water naar het eiland tussen de Sonate en Haydensingel in wijk Baanhoek-West, in Sliedrecht-West.

Gezien vanaf de Rondo. Er hoeft straks niet meer te worden omgelopen. (Foto Jan Kalis)

BPD Ontwikkeling BV is verantwoordelijk voor het plaatsen van de twee bruggen en zorgen ook voor de communicatie naar bewoners toe. De hele wijk is eind 2020 middels een nieuwsbrief geïnformeerd over de aanstaande werkzaamheden in de HOVD-zone. Daar is aangegeven dat in dit voorjaar 2021 de bruggen geplaatst zouden worden. “De brugverbinding wordt nog verder afgerond door het aanbrengen van straatwerk op het eiland in het midden. De groenaannemer gaat daarna nog wat grondbewerking doen, de bermen inzaaien en beplanting aanbrengen op het eiland. Naar verwachting wordt dan deze maand of begin mei de HOVD zone helemaal afgerond”, zegt de gemeente Sliedrecht.

2 gedachten over “Loop- en fietsbruggen gelegd over water tussen Sonate en Haydensingel”

  1. De exacte data zijn niet gecommuniceerd maar dat de bruggen werden geplaatst in het voorjaar van 2021 is bijna een jaar geleden al doorgegeven door middel van een huis aan huis flyer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld