Loodgietersbedrijf Simon officieel Premium Damixa dealer

SLIEDRECHT – Loodgietersbedrijf Simon B.V. aan de Stationsweg 70 is vanaf nu officieel Premium Damixa dealer. Dat betekent dat zij je alles kunnen vertellen over de Damixa badkamer kranen en keukenkranen en dat Simon deze ook kan repareren en installeren.

Als speciale actie krijgen de klanten die voor een nieuwe Damixa kraan kiezen de komende maanden een BTW korting. “Ook dat is Simon!” (Foto Loodgietersbedrijf Simon B.V.)

Damixa is geen nieuw merk voor Loodgietersbedrijf Simon B.V. Damixa was op zoek is naar verkooppunten die ook kunnen installeren. “Wij zijn al jaren dealer, maar we hebben er nu bewust voor gekozen om dit kwaliteit merk nog beter te promoten in onze showroom. Daar is er een speciale opstelling gemaakt om de Damixa kranen te presenteren. In de komende weken komen er nog een paar modellen bij”, vertelt vrijdagmorgen 2 december 2016 Ronald Hobbel van Loodgietersbedrijf Simon B.V.

Duurzaam design
Damixa beschikt over een zeer uitgebreid productaanbod waar een breed spectrum wordt gedekt, zowel op basis van design als prijstechnisch gezien. “Er is voor ieder wat wils, en je kunt er zeker van zijn dat alle producten beschikken over Deens design en kwaliteit. Dat verstaan wij onder ‘When design makes sense’.” De afgelopen jaren is het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker geworden; Damixa gaat hierin mee. Dit is de reden waarom de nieuwe Fern serie een unieke actieve waterbesparende functie heeft, waarmee je zelf kunt bepalen of en wanneer je water wilt besparen. De populaire Clover serie wordt uitgebreid met groene edities, die nog beter geschikt zijn voor de toenemende eisen binnen de projectmarkt.

Groei
Damixa is een Deense organisatie, gevestigd in Odense Denemarken. Opgericht in 1932 startte het bedrijf met het maken van onderdelen voor motoren. Maar dit veranderde in 1966 toen Damixa de eerste was die de eenhendel kraan in Europa introduceerde. Het bedrijf kwam daardoor in een stroomversnelling en de fabriek werd gebouwd op de plaats waar Damixa vandaag de dag nog is gevestigd. In de jaren ’70 en ’80 groeide Damixa en was het de eerste met veel dingen. Bijvoorbeeld de gecombineerde kleurmarkering en de hoefijzerbevestiging, die vandaag de dag als standaard wereldwijd wordt toegepast.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld