Oishi Fusion

Liveblog ‘Winter in Sliedrecht’

SLIEDRECHT – Online krant Sliedrecht24 brengt de winterpret en overlast in beeld in een liveblog, dus heb je een mooie sneeuw- of ijsfoto gemaakt óf informatie rond de winterperiode, mail deze naar de redactie. Ook de Sliedrecht24-fotografen schieten de mooiste plaatjes voor dit liveblog. Elke dag wordt een liveblog ‘Winter in Sliedrecht’ geplaatst. Vandaag voorlopig de laatste vanwege de invallende dooi.

‘Winter in Sliedrecht’, een beeld van zondag 14 februari 2021. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Insturen kan uitsluitend per e-mail. Stuur je foto met de naam van de maker naar: [email protected]

21.00 uur:
Onderstaande video laat Sliedrecht in de sneeuw zien. (Video Robin Bakker)

20.55 uur:
De laatste winterbeelden voor de invallende dooi. (Foto Jerry van Rekom)

20.07 uur:

13.52 uur:

13.44 uur:

13.20 uur:
Weer of geen weer. Deze trein rijdt altijd over de Betuwelijn. Ook op deze winterse zondagmiddag. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

13.12 uur: 
Sliedrecht-Noord. Nu nog een ongerept winterlandschap. Voor dit stuk grond zijn er al jaren plannen onder de naam ‘Sliedrecht Buiten’. Hier zouden op termijn ook de velden van v.v. Sliedrecht moeten komen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

12.43 uur:
Behalve schaatsen zijn er nog meer manieren om van het ijs te genieten. Jidde (3) vult hier op het ijs aan de Rijnstraat zijn kiepauto met grote brokken sneeuw opgemerkt door onze fotograaf. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

11.59 uur: 

11.49 uur: 
Er is een soort halfopen hoge iglo gebouwd met verlichting aan de binnenkant aan het Van de Houten Willemsplein. De iglo is ruim twee meter hoog. Straks is er deze foto nog… (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

11.06 uur: 
Aan de Krommestoep wordt zondagmorgen nog heerlijk geschaatst. (Foto Bianca van den Berg)

11.01 uur:
Op de plas tussen Trapezium en Sportlaan. Voorlopig de laatste dag dat van het ijs kan worden genoten, in de loop van de middag gaat het dooien. Een mooie plaats om het schaatsen te leren. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld