Lief! lifestyle opent winkel in Berlijn

SLIEDRECHT – Vrijdag 6 november 2015 opent Lief! lifestyle in Berlijn zijn eerste winkel in Duitsland. Deze zal dienen als flagshipstore en zal zich vestigen op de tweede verdieping in het Berlijnse winkelcentrum Mall of Berlin. Een ruimte van zo’n 130 vierkante meter.

Klanten kunnen er terecht voor het gehele assortiment, zoals kinderkleding, accessoires, cosmetica, schrijfartikelen en woondecoratie.

Lief! opent niet alleen een Duitse winkel, maar beschikt inmiddels ook over een Duitse webshop en Facebook-pagina. 

Hele concept
“De winkel is een vertaling van de bijna duizend vierkante meter grote conceptstore in Sliedrecht”, vertelt ceo John van den Herik aan FashionUnited. “Consumenten kunnen hier het hele concept van het merk beleven.” Van den Herik heeft hoge verwachtingen van de vestiging, omdat de Mall of Berlin recent is geopend op een plaats waar veel toeristen komen.

Internationaal
Lief! werd eerder dit jaar failliet verklaard, waarna het in afgeslankte vorm een doorstart maakte onder de vleugels van onder het Duitse Kanz Financial Holding. Het concern achter onder meer Kids Fashion Group hield in ons land alleen de conceptstore in Sliedrecht en de outlet in Bataviastad open. Bij de doorstart in mei liet Van den Herik al weten de nieuwe eigenaar als perfecte partner te zien om het merk ‘internationaal op de kaart te zetten’.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld