Van der Leun Roemenië feestelijk geopend  

SLIEDRECHT – Anly den Breejen heeft onlangs de nieuwe vestiging van Van der Leun in Roemenië geopend. Behalve door haar ouders Martin en Annemarieke den Breejen, werd ze hierbij geflankeerd door Roemeense opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en vertegenwoordigers van de Nederlandse en Roemeense ambassade.

Van links naar rechts op de foto Anly den Breejen, Annemarieke den Breejen en Martin den Breejen. (Foto Van der Leun)

Een welkomstwoord was er onder anderen van de directeur van Damen Shipyards Galati. Hij mocht Van der Leun ook welkom heten in zijn rol van voorzitter van ANCONAV. Van die Roemeense organisatie voor de maritieme sector is Van der Leun sinds de opening in namelijk officieel lid.

Bijzonder cadeau
Er waren felicitaties en toespraken van de consul van de ambassade in Constanza, MR Dan Oman, Florin Spatataru van ANCONAV en advocaat Radu Jora. Daarnaast kregen ze van het personeel van Van der Leun Roemenië een bijzonder cadeau: een puzzel in de vorm van een wereldbol, met daarop alle Van der Leun-vestigingen. De puzzelstukjes verbeelden de verbondenheid tussen de Nederlandse hoofdvestiging in Sliedrecht en de verschillende kantoren wereldwijd.

Toost op verbondenheid
Tijdens de receptie werd die verbondenheid ook nog eens extra benadrukt. Met een toost op de succesvolle samenwerking, maar ook symbolisch, door de aanwezigheid van modellen met Roemeense en Volendamse klederdracht.’’

Plaats een reactie

*=Verplicht veld