Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Ledenavond over energiestrategie Platform VvE-en Alblasserwaard

SLIEDRECHT – Platform VvE-en Alblasserwaard houdt maandag 30 september 2019 in het Griendencollege, Prof. Kamerlingh Onneslaan 109, een ledenavond met een tweetal sprekers. Onderwerpen zijn de energiestrategie en digitale sleutels. Inloop is vanaf 19.15 uur; de aanvang 19.30 uur. Deze avond is gratis voor leden, maar ook niet-leden zijn welkom.

Spreker op de avond is onder meer wethouder Ton Spek van de gemeente Sliedrecht. (Foto gemeente Sliedrecht)

Na de opening door voorzitter Henk Dijkstra van het Platform VvE-en Alblasserwaard spreekt wethouder Ton Spek (CDA) van Wonen, Milieu en Duurzaamheid van de gemeente Sliedrecht. Spek geeft een inleiding met als onderwerp ‘De energiestrategie en de VvE’. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

Digitale sleutels
Na een pauze waarin een kopje koffie kan worden gedronken, komt rond 20.50 uur het verenigingsrechtelijk deel met onder andere een toelichting door Youri van de Herik, beheerder van de software van de Clavisio Smart Switch. Hij komt met informatie over de stand van zaken met betrekking tot het uitgeven en innemen van digitale sleutels aan bestuursleden en leden van de technische commissie van de deelnemende VvE-en.

Leden en niet-leden
Na het behandelen van vragen volgen enkele mededelingen van het bestuur van het Platform VvE-en Alblasserwaard en kan aansluitend een drankje worden genuttigd. Leden en niet-leden zijn welkom. De mensen die geen lid zijn, betalen een entree van € 7,50 p.p. Het verzoek is dan om contant af te rekenen. Wie als niet-lid de avond van het Platform VvE-en Alblasserwaard bezoekt, gaat een lidmaatschap aan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld