Leden Historische Vereniging houden jaarvergadering zonder coronabeperkingen

SLIEDRECHT – “Alles gaat voorbij, behalve het verleden” is het motto van de Historische Vereniging Sliedrecht (HVS). Corona is inmiddels onderdeel geworden van de geschiedenis. Nu de beperkingen weg zijn, kunnen de leden van de HVS weer samenkomen. Dat doen ze donderdag 17 maart 2022 voor de jaarvergadering om 19.30 uur in de aula van het Griendencollege, Prof. Kamerlingh Onneslaan 109. 

Na het huishoudelijke gedeelte en een ingelaste pauze wordt de video 40 jaar Historische Vereniging Sliedrecht vertoond. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De deur is open vanaf 19.00 uur. Na de opening door de interim voorzitter volgen er jaarverslagen van de secretaris en penningmeester. Wordt er een verslag verwacht van de kascommissie en zijn er bestuursverkiezingen. De entree is voor leden gratis. Niet leden betalen € 2,50. Besluit je op deze avond lid van onze vereniging te worden, dan is ook voor u de entree gratis. Wie meer wil weten of lid wil worden van de HVS kan hier online kijken of mailen naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld