Lange rij voor kaartjes Sinterklaasshow

SLIEDRECHT – Bij Intratuin aan de Prisma 200 stond maandagmorgen 13 november 2017 een lange rij voor gratis kaarten voor de Sinterklaasshow zaterdag. De kaartjes waren binnen twee uur op.

Volgens voorzitter van Stichting Evenementen Sliedrecht, Mels de Zeeuw, stond de rij van het ‘Tuincafé tot aan de kassa. (Foto via Mels de Zeeuw)

De Sinterklaasshow is zaterdagmiddag 18 november 2017 in sporthal De Stoep. Er zijn twee voorstellingen, één om 13.30 uur en één om 15.30 uur. Zaterdagochtend worden de Sint en de Pieten verwacht bij de haven na een lange reis uit Spanje. Burgemeester Bram van Hemmen heet de Goedheiligman en zijn gevolg welkom.

Kaartjes
De kaartjes voor de Sinterklaasshow zijn maandag 13 november 2017 verder af te halen bij La Bonnière, Burgemeester Winklerplein 39 en dinsdag 14 november 2017 vanaf 09.00 uur bij Firma De Vries & Zn, Kerkbuurt 25. “Mochten mensen kaarten hebben en besluiten toch niet naar de show te gaan, vragen we ze de kaarten alsjeblieft terug te brengen bij Firma De Vries & Zn, want dan kunnen we zeker andere kinderen weer heel blij maken”, laat De Zeeuw weten. 

Een reactie plaatsen