Japans restaurant Oishi Fusion

Landskampioen Landstede in sporthal De Stoep

SLIEDRECHT – Landskampioen Landstede Volleybal uit Zwolle speelt woensdag 6 januari 2016 in sporthal De Stoep. Op het programma staat de wedstrijd tegen Heren 1 van Sliedrecht Sport Volleybal. Beide ploegen nemen deel in het nationale bekertoernooi. De wedstrijd begint om 19.30 uur en de entree is gratis.

De tegenstander van komende woensdagavond. Heren 1 van Landstede Volleybal uit Zwolle. (Foto Landstede Volleybal-Zwolle)

Een pittige kluif voor de mannen van trainer-coach Tim Oskam. Landstede was afgelopen twee seizoen zowel landskampioen als bekerwinnaar.

Onderste regionen
In de competitie hebben de heren van Sliedrecht Sport het lastig. Goed spel tegen topteams wordt nog vaak afgewisseld met slordige nederlagen tegen laagvliegers. De eerste seizoenshelft zit er bijna op en helaas verblijft het mannelijke keurkorps van Sliedrecht Sport in de onderste regionen van de ranglijst.

1/8e finale
Buiten het bij vlagen prima spel is er dit seizoen nog een lichtpuntje. De lange mannen van de Alblasserwaardse topploeg hebben de 1/8e finale bereikt van het Nationale bekertoernooi. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2007, toen Orion uit Doetinchem op bezoek kwam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld