Kringloopwinkel geeft cheque van € 250,– voor activiteiten KNOTS

SLIEDRECHT – Met een cheque van € 250,– ondersteunt Kringloopwinkel Sliedrecht de activiteiten van KNOTS, die worden georganiseerd door Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht en tientallen vrijwilligers.

Combinatiefunctionaris Sport en Cultuur Michael Groen van SOJS nam de cheque maandag 19 juli 2021 in ontvangst uit handen van Gerdien Schlieker van Kringloopwinkel Sliedrecht. (Foto via SOJS)

Met het geld wil de organisatie van KNOTS het aanbod gedurende de week verbreden. Zo worden kinderen uitgedaagd om in de techniek- en creatent mooie werkjes te maken, kunnen kinderen huttenbouwen en verschillende sport- en beweegactiviteiten beoefenen. Ook zal het voor de kinderen dit jaar mogelijk zijn om op cultureel gebied hun hart op te halen. KNOTS is voor alle leerlingen van de basisscholen en begint maandag 23 augustus 2021 op het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg. 

Meedoen
Wil je meedoen tijdens de KNOTSweek, dan kunnen er week buttons gekocht worden bij Primera voor maar € 11,–. Dag tickets kunnen op de dag zelf voor € 2,50 gekocht worden bij binnenkomst van het ijsbaan terrein. Ben je jammer genoeg te oud om mee te mogen doen, maar wil je wel graag betrokken blijven bij KNOTS, meld je dan aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen aan: [email protected]

1 gedachte over “Kringloopwinkel geeft cheque van € 250,– voor activiteiten KNOTS”

  1. De oude tijden van Doe Wat gaan weer herleven, mooi dat dit weer wordt opgepakt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld