KPS Keukens viert 10-jarig bestaan met klanten

SLIEDRECHT – Dit jaar is het tien jaar geleden dat Sander Scheurwater en Tony de Bruin met veel enthousiasme startten met ‘Keuken Projecten Sliedrecht’, afgekort KPS Keukens. Zaterdag 22 juni 2019 wordt daar bij stilgestaan met onder andere kookdemo’s, stands van verschillende leveranciers en de kans op het winnen van een mooie prijs.

Het team van KPS Keukens. (Foto via Dennis van Campen / Devaca Creative Support)

In tien jaar hebben ze veel bedrijven en particulieren mogen begroeten in de showroom aan de Prisma 100-B3 (Noord Oost Kwadrant). Ook de viering van het jubileum vindt plaats in en rondom de showroom. Gedurende de hele dag zijn er kookdemo’s van o.a. Andy McDonald, een bekende kok van televisiezender 24-Kitchen. Sander Scheurwater is er maar wat blij mee: “Hij presenteert voor 24-Kitchen onder andere het programma First Aid Kitchen. Hij laat mensen die nog niet goed kunnen koken zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Andy kookt in onze eigen keuken op onze eigen Bosch-apparatuur, dus klanten en geïnteresseerden zien direct wat de mogelijkheden hiervan zijn.”

Vragen stellen
Bezoekers kunnen ook kennismaken met de mogelijkheden van Bora kookveldafzuiging. Scheurwater: “Elk merk heeft het tegenwoordig, maar Bora bedacht het; een kookplaat met ingebouwde afzuiging. Wij leveren dit al jaren en tijdens ons jubileum zal een professionele kok diverse kookdemonstraties verzorgen. Tussendoor is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen én te proeven. Dergelijke demonstraties zijn altijd zeer interessant voor aanstaande keukenkopers, maar ook juist voor klanten die net een nieuwe keuken hebben, maar nog niet helemaal weten wat er nou allemaal mee kan.”

Kwaliteistkeukens
KPS Keukens staat breed bekend in de markt en levert keukens aan particulieren maar ook steeds meer in seriematige projecten in de bouw en aannemerij. “Soms zijn klanten alleen op zoek naar een upgrade van hun huidige keuken. Een nieuwe kraan, oven en kookplaat en de keuken kan weer jaren vooruit. Ons team is in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid. We verkopen kwaliteitskeukens van Nederlands en Duits fabricaat en doen nog steeds zaken met de partners waarmee we indertijd gestart zijn.”

Ontzorgen
Vorig jaar is de showroom flink uitgebreid en is er meer kantoorruimte en een heuse zaagloods bij het pand getrokken. Het bedrijf levert niet alleen nieuwe keukens, maar is ook veel onderweg voor het vervangen van apparatuur en complete keukenrenovaties. Scheurwater: “Het ontzorgen van de klant is een doel op zich, waarbij er bijvoorbeeld ook verlaagde plafonds, saus- en stucwerk tot de mogelijkheden behoren. Onze werkwijze typeert zich als no-nonsense, daardoor weet de klant op welk vlak dan ook waar hij aan toe is. Het grootste compliment krijg je als een klant ook een volgende keuken komt kopen, of ons persoonlijk aanbeveelt bij familie en vrienden”.

Verloting en prijzen
Naast de kookdemonstraties zijn er 22 juni ook diverse leveranciers aanwezig met stands die aanwezigen voorzien van informatie. Tevens vindt er om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur een gratis verloting plaats van een prijzenpakket t.w.v. € 200,- met om 15.00 uur de hoofdprijs van de dag. Op de vraag wat die hoofdprijs inhoudt heeft Scheurwater een passend antwoord: “Kom gezellig langs de 22e!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld