Kosterszoon Van Tiggelen zet belevenissen op papier; nu in boekvorm te koop

SLIEDRECHT – De Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat/Oranjestraat is jarenlang het speelterrein van verteller Arie van Tiggelen geweest. Zijn oma en ouders waren van 1920 tot 1985 de kosters die het gebouw verzorgden. Hun (klein)zoon Arie kon zich in het kerkgebouw heerlijk uitleven en hij maakte daar dankbaar gebruik van.

De omslag van het boek. Gedurende zijn jeugdjaren beleefde Van Tiggelen daar en in de Gereformeerde school (de latere Groen van Prinstererschool) talloze avonturen. Als ventje gaf hij zijn ogen en oren goed de kost. Zijn ervaringen heeft hij de afgelopen jaren op papier gezet onder de titel “Uit het oude sigarenkistje” en gepubliceerd in het kerkblad. Dit is deel 1. Volgt er nog een deel 2?

Het sigarenkistje bevatte foto’s en knipsels die hem inspireerden om de schrijverspen op te pakken. Inmiddels heeft Van Tiggelen ruim 85 verhalen geschreven. Op verzoek heeft hij een selectie van 26 verhalen gemaakt die in boekvorm verschijnt.

Bestellen
‘Uit het oude sigarenkistje’ is te koop voor € 12,50. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de herinrichting van het bijgebouw De Voorhof. Het boekje is te bestellen per e-mail: aktiegks@gmail.com o.v.v. “Uit het oude sigarenkistje”. Betaling kan via de onderstaande QR-code. Het boekje is af te halen op de najaarsfair zaterdag 11 november 2023 bij De Voorhof aan de Middeldiepstraat 6.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld