Korting groepsaankoop zonnepanelen bekend

SLIEDRECHT – De veiling voor de groepsaankoop zonnepanelen heeft een korting opgeleverd voor alle deelnemers in Zuid-Holland. De prijs van een zonnepanelensysteem is door de veiling gemiddeld 19% lager dan de indicatieve marktprijzen. Dat meldt de gemeente Sliedrecht 7 december 2015. Sliedrechtse deelnemers krijgen een aanbod van Energiewacht. Dit bedrijf werkt samen met Essent.

Via eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie zijn in de provincie al meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst. (Foto Sliedrecht24)

Zuid-Hollandse gemeenten zijn de groepsaankoop begonnen in samenwerking met het onafhankelijk consumentencollectief iChoosr. De actie loopt nu voor de vijfde keer. In Zuid-Holland schreven 5.754 inwoners zich in, van wie er 149 uit Sliedrecht komen. Deze deelnemers hebben inmiddels een aanbod gekregen van de leverancier voor een compleet zonnepanelensysteem. Deelnemers hebben tot en met 12 januari 2016 de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren. 

Informatiebijeenkomst
De deelnemers aan de groepsaankoop worden in de gelegenheid gesteld om woensdag 9 december 2015 van 19.00 tot 20.30 uur vragen te stellen en kennis te maken met de winnende leverancier. Locatie voor deze bijeenkomst is ‘De Reling’, Industrieweg 13. Deelnemers hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Inschrijving
De inschrijving blijft voorlopig nog open. Meer informatie is te vinden op de website SamenZonneEnergie.

1 gedachte over “Korting groepsaankoop zonnepanelen bekend”

  1. De besparing valt me dan erg tegen.
    19% inkoop voordeel is eigenlijk standaard bij onderhandelingen om te beginnen.
    had op zich btw wel mee willen doen, echter de informatie was me niet eerder opgevallen helaas.
    Ook vreemd dat er niet voor lokale installateurs wordt gekozen? Dat vind ik heel erg jammer.
    Grote partijen als Essent behalen veel hogere kortingen als hierover gesproken wordt. Energiewacht is trouwens ook van Essent.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld