Korenfestival aan de Merwede telt vijftien binnen- en buitenpodia

SLIEDRECHT – De werkgroep Korenfestival aan de Merwede zet komende weken nog de puntjes op de i om zaterdag 22 september 2018 de vierde editie af te leveren. Die dag zal het centrum van het dorp gevuld zijn met koorzang, veel koorzang!  

De leden van de werkgroep Korenfestival met v.l.n.r. Kees Verheij, Esther Gruppen, Elize Vlot en Rien Mudde. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Verspreid over vijftien podia treden koren telkens twinting minuten op. Aan het eind van de dag vindt om 16.30 uur de slotmanifestatie bij de muziektent plaatsvinden en sluiten de aanwezige koren de dag zingend af met o.a ‘You raise me up’ en het Slavenkoor. 

Binnen en buiten
Het zal een dag worden waar koren zingen voor koren en publiek en waar iedereen van harte welkom is. Er is een grote variëteit aan koren te weten mannenkoren, shantykoren en popkoren. Maar ook gospelkoren staan op de bühne. De optredens zijn zaterdag 22 september 2018 zowel binnen als buiten. 

Schema
Wie ook mee wil zingen kan de muziek vinden op de website van het Korenfestival aan de Merwede. Daar is tevens het schema met tijden en plaatsen te vinden.
 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld