Koppelaar Notarissen steekt scheidsrechters Merwede/Multiplaat in ’t nieuw

SLIEDRECHT – Koppelaar Notarissen aan Molendijk 67, al decennia een begrip in Sliedrecht en omgeving, steekt alle bonds- en jeugdscheidsrechters van SKC Merwede/Multiplaat in het nieuw. Dat bericht de korfbalvereniging vrijdag 10 december 2021.

Voorzitter Adri Lugthart van SKC Merwede/Multiplaat en Nico Papaioannou (rechts) van Koppelaar Notarissen. (Foto SKC Merwede/Multiplaat)

“Het partnership tussen Koppelaar en Merwede/Multiplaat betekent een perfecte match want het notariaat, als onafhankelijke partij in de markt is net zoals het scheidsrechterskorps intermediair tussen partijen op basis van deskundigheid, onafhankelijkheid en vertrouwen”, zegt Michel Kraaijeveld van de sponsorcommissie van SKC Merwede/Multiplaat. 

Familiepraktijk
Koppelaar Notarissen is vooral bekend als familiepraktijk voor testamenten, erfrecht en schenkingen de revue passeren. Het bedrijf is verder gespecialiseerd in de binnenvaart, waarbij zij schippers en hun familie adviseren als het gaat om de herstructurering van de onderneming of de aan of verkoop van een schip. Maar ook project ontwikkelaars of grote namen uit de lokale en regionale industrie staan zij met regelmaat bij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld