Koningsweekend met muziek in The Moonshine en buiten op het terras

SLIEDRECHT – Koningsnacht vrijdag 26 april 2019 wordt ook dit jaar in muziekcafé The Moonshine aan Stationsweg 3 weer lekker fout en stevig stout met de koning van de Guilty Pleasures DJ Chris. Vrijdag vanaf 22.00 uur vliegen de allerlekkerste discoknallers en “verboden” hits van de jaren 70 tot 00’s om je oren tijdens de Guilty Pleasures Kingsnight. Net als in de tijden van de Bios en Alcazar bepaalt de sfeer welke platen er worden gedraaid, dus laat je ouderwets verrassen. Entree is gratis.

Uiteraard staat ook het team Moonshine weer klaar om de lekkerste drankjes te maken en gaan ze door tot in de late uurtjes. 

Koningsdag zaterdag 27 april 2019 gaat een feestje worden op de terrassen van The Moonshine en Spek & Bonen, dit jaar een speciale editie van Vlonderpop. Vanaf 12.00 uur borrelen, babbelen en een lekker stuk live muziek met diverse nationale en internationale artiesten.

Vlonderpop
Vele stijlen komen voorbij in een programma vol afwisseling met o.a. zanger/gitarist Brian C, Ron Baggerman feat.Daniel Bloem Berretty en de Amerikaan Jordan Matthew Young en mogelijk nog een speciale surprice artiest uit de USA. Matthew Young een rasechte bluesartiest die in 2016 tijdens de Utah Music Awards met zijn band onderscheidingen ontving voor beste album en beste rockband van het jaar.  Hij neemt dan alvast een voorproefje op zijn optreden van 4 mei op het podium van The Moonshine. Dus, even klaar met de kleedjes, hoempapa of spelletjes. Dan lekker naar de vlonder voor Vlonderpop.

DJ Riverside
Koningsdag krijgt dit jaar een lekker staartje in The Moonshine met niemand minder dan DJ Riverside. Vanaf 21.00 uur vliegen zaterdagavond de klappers van de 80’s tot 00’s weer om je oren in een avondvullende set van deze meer dan bekende Sliedrechtse platendraai accordeonist. “Groovy beats, heerlijke stampers en geweldige vergeten, maar oh zo vette, classics om lekker uit je pannenkoek te gaan. Als Max en Lex al lang op éémn oor liggen knallen wij nog lekker door”, aldus The Moonshine. Koningsdag 2019 duurt tot in de kleine uurtjes.

1 gedachte over “Koningsweekend met muziek in The Moonshine en buiten op het terras”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld