Japans restaurant Oishi Fusion

Komend weekend wordt gewerkt aan spoor Merwedelingelijn

SLIEDRECHT – Vanwege geplande werkzaamheden aan het spoor, de MerwedeLingelijn, rijden er geen treinen van zaterdagnacht 1 februari 2020 vanaf 01.06 uur tot maandagochtend 3 februari 2020, 05.05 uur. Er worden ter vervanging bussen ingezet tussen Dordrecht-Sliedrecht en Sliedrecht-Hardinxveld-Giessendam.

Spoorbeheerder ProRail werkt komend weekend bij Sliedrecht aan het spoor. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Elk half uur rijden er bussen tussen: 971 Dordrecht en Sliedrecht v.v. Deze stopt ook op Sliedrecht-Baanhoek. 972 Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam v.v. Deze stopt ook op Hardinxveld Blauwe Zoom. Tussen Dordrecht CS en Dordrecht-Stadspolders reis je met stadsBuzz 3 en 5. De bushaltes in Sliedrecht, Blauwe Zoom en Hardinxveld-Giessendam bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations. De bushalte in Dordrecht bevindt zich aan de achterzijde van het treinstation. De trein rijdt wel elk half uur tussen Sliedrecht en Geldermalsen, deze trein stopt echter niet op Hardinxveld Blauwe Zoom.

Reizen met een hulpmiddel
Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Wil je hier gebruik van maken? Bel dan minimaal twee uur vooraf met de klantenservice tel. 0900 – 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer. Fietsen zijn helaas niet toegestaan in de bussen. Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. En houd hierbij extra rekening met de laatste en eerste trein of bus, dit kan significant afwijken van de normale dienstregeling. 

2 gedachten over “Komend weekend wordt gewerkt aan spoor Merwedelingelijn”

  1. Er wordt een hoop werkzaamheden verricht, waar is dat voor nodig moeten treinen niet gewoon normaal rijden en niet te snel door de wissels.

  2. Het echte bericht is;
    Begin citaat;
    Let op! Vanaf 1 feb1:06 t/m 3 feb 5:05 rijden er geen treinen tussen Dordrecht en Sliedrecht en stopt hij niet op Blauwe Zoom. Dit ivm werkzaamheden. Tussen Sliedrecht en Geldermalsen rijdt de trein elk half uur. Pak de bus en check voor vertrek: — link niet toegestaan——
    Einde citaat.
    Bron; website vervoerder.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld