Japans restaurant Oishi Fusion

‘Koffie met…’ opmaat naar cursus gezond eten voor kinderen

SLIEDRECHT – ‘Koffie met…’ in Bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1, heeft dinsdag 23 april 2019 het thema ‘Kinderen en opvoeding. Wat heeft je kind nodig? Hoe omgaan met niet willen eten en teveel snoepen? Maar ook het belang van bewegen. De ochtend is gratis toegankelijk, voor koffie en een lekker, gezond hapje wordt gezorgd. 

Tussen 10.30 – 12.00 uur geeft gewichtsconsulente Erna Dijkstra een presentatie, waarin aandacht wordt besteed aan kinderen en het belang van een gezond voedingspatroon.

Kinderen zijn deze ochtend van harte welkom op deze ochtend, die een opmaat is naar de cursus voor ouder/verzorger en kind georganiseerd. Vanaf maandag 6 mei 2019 begint de cursus kinderen en gezonde voeding. Locatie is Prickwaert 21. 

Onderdelen
De cursus is maandagavond (alleen voor ouders / verzorgers) van 19.30 – 20.30 uur. Tijdens deze zevendelige cursus komt het volgende aan bod: algemene informatie voor jou als ouder / verzorger; kinderen aan het woord (wat lust je/niet, wat vindt je leuk/niet); schijf van vijf spel; bewust kiezen, extraatjes; bewegen en sporten; samen koken/eten; de afsluiting. De cursus kan samen met de kinderen door een ouder of verzorger een vervolg krijgen op woensdagmiddag of vrijdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur. 

Informatie en aanmelden
De cursuskosten zijn voor al de bijeenkomsten incl. boekje voor de kinderen en infomap voor ouders € 100–. Mogelijk zijn deze kosten terug te vragen via de zorgverzekering. Wil je meer weten over de cursus, je aanmelden of een afspraak maken met Erna Dijkstra bel dan met t
el. 06-48361529 of bezoek de website.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld