Koffer vullen bij boekenmarkt

SLIEDRECHT – De CJV Bibliotheek is gestopt met het uitlenen van boeken. Daarom organiseert Jongerenvereniging CJV zaterdag 3 februari 2018 van 10.00 – 13.00 uur een boekenverkoop. Dat gebeurt in het CJMV-gebouw aan de Stationsweg 29. De toegang is gratis.

“Haal je grootste koffer van zolder en vul hem voor maar € 10!, aldus de jongerenvereniging. ” (Foto via Jongerenvereniging CJV)

Voor € 10,00 mag je een koffer vullen met alle boeken die je aanspreken. Heb je geen koffer, dan kun je voor € 5,00 een tas volgooien met boeken. De boeken zijn ook per stuk te koop. Kosten per boek € 0,50. Een boek van € 0,50 kan volgens de organisatie makkelijk worden meegenomen op reis, om het vervolgens op het nachtkastje te laten liggen voor een volgende reiziger.

‘Snuffelen’
“Je bent welkom om te snuffelen naar iets van jouw gading”, laat de organisatie weten. Bij de verkoop vind je thrillers, crimi’s, (streek)romans, jeugdboeken, reisboeken, prentenboeken of informatieve boeken, zoals hobby, koningshuis, wereldoorlogen, theologie, techniek, natuur- en plantenrijk. De opbrengst van de verkoop investeert de vereniging in activiteiten en materialen voor het clubwerk. “De bibliotheek wordt omgebouwd tot een plek voor de jeugd”, laat de Jongerenvereniging CJV weten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld