De Kniptas bestaat precies één jaar

SLIEDRECHT – De Kniptas, het bedrijf van thuiskapster Natasja Lemmen, bestaat maandag 1 januari 2018 precies één jaar. Ze knipt dagelijks klanten thuis en dat loopt voortreffelijk. “Vooral de weken voor de feestdagen waren druk”, zegt Lemmen.

Binnen een jaar heeft ze veel vaste klanten gekregen. Natasja Lemmen: “Het is heerlijk om bij de mensen thuis te komen. Dit omdat het ook veel persoonlijker is en mensen zelf de deur er niet voor uit hoeven. Ik kijk er weer naar uit om in 2018 klanten blij te mogen maken met hun kapsel.” (eigen foto)

Vanwege het 1-jarig bestaan, is het de hele maand januari feest en krijgen bestaande en nieuwe klanten 20% korting op de gehele behandeling. 

Grote stap
Lemmen knipt en doet haarbehandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze is nu ruim vijfenhalf jaar allround kapster. “Ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan in een kapsalon. Alleen kon ik dit toen niet meer combineren met oppas voor mijn zoontje. Ik heb een jaar geleden de grote stap gezet om voor mijzelf te beginnen. Dat is een hele goede keus geweest”, vertelt Lemmen. Ze spreekt van ‘een geweldig eerste jaar’.

Afspraak
Vanaf dinsdag 2 januari 2018 is Natasja Lemmen weer beschikbaar en bereikbaar, tel. 06-46200916. Meer informatie staat op de Facebookpagina van De Kniptas. 

1 gedachte over “De Kniptas bestaat precies één jaar

  1. Superleuk als iemand, in dit geval Natasja, de stap neemt om voor zichzelf te beginnen. Zo zullen er meer mensen de stap moeten/kunnen wagen.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld