Kletsen en kopen tijdens gezellige rommelmarkt Creatief Centrum

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Wie ervan houdt om lekker te snuffelen bij verschillende kraampjes om daar leuke spulletjes op de kop te tikken was zaterdag 1 juni 2024 bij het Creatief Centrum aan het goede adres. Aan de Maaslaan werd een gezellige rommelmarkt gehouden. Kijken, kopen en lekker kletsen stond centraal. Ondanks het ‘spannende’ weer – “houden we het droog?” – werd de markt goed bezocht.

Spulletjes, spellen, noem maar op, die voor de een niet meer interessant of bruikbaar zijn, kunnen dat voor anderen nog wél zijn. Er was weer van alles te vinden. Boeken, speelgoed, sieraden, kleding, te veel om op te noemen, voor ieder wat wils. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.  

Stichting Embrace Burundi had ook een kraampje gehuurd om allerlei spulletjes te verkopen. Zij zetten zich in om straatkinderen in het Afrikaanse Burundi de mogelijkheid te geven om naar de basisschool (terug) te gaan, hen op te vangen, maaltijden te verstrekken en vaardigheden aan te leren, waarmee zij later een inkomen kunnen genereren. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe opvanglocatie, het Embrace Huis.

3 gedachten over “Kletsen en kopen tijdens gezellige rommelmarkt Creatief Centrum”

  1. En weer moet er een gebouw verdwijnen waar jong en oud creatief kunnen en willen zijn.En een andere plek zoeken valt niet mee met de huur prijzen.De gemeente zou hier toch ook wel wat mee kunnen om een plek te zoeken.Nog even en de oudere onder ons zitten weer achter de geraniums.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld