Kinderopvang locatie Smallsteps gaat van start

SLIEDRECHT – Aan de Dr. de Visserstraat 9 opent zaterdag 10 december 2016 kinderopvang locatie SmallSteps. Tussen 10.00 – 12.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Om 10.00 uur is de opening.

Tijdens de opening zijn er verschillende kinderactiviteiten. 

Er is tijdens de opening een ballonvouwer, er wordt een creatieve workshop gehouden en kinderen kunnen worden geschminkt. 

Spelen in tuin
“We kunnen nu kinderen van 0 tot 13 jaar opvangen op deze vertrouwde plek met vaste leidsters,” vertelt locatiemanager Joyce van der Plaat. “Het is heerlijk voor de oudere kinderen om na school op een andere plaats te spelen. En wij zorgen voor de leukste workshops: kunst, sport, muziek.” Ook aan de kinderen van het kinderdagverblijf (voorheen Smallsteps Pluk) is gedacht. De tuin houdt een afgesloten deel voor de jongsten. De kinderen van de buitenschoolse opvang kunnen op avontuur gaan in de nieuwe tuin met klim- en klauterpad, zandbak, trapveldje en de moestuin, waar ze volgend jaar zelf groenten gaan kweken.

Organisatie
Smallsteps kinderopvang heeft 250 locaties door heel Nederland voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Flexibele opvang, waar je kind de meeste aandacht en de beste begeleiding krijgt, gezond eet en lekker samen kan spelen met leeftijdsgenootjes. Onze pedagogisch medewerkers observeren, inspireren en sturen bij. Ze kennen ieder kind en weten wat het spannend vindt en wat het heel graag doet. Zij geven de kinderen het zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten. ‘Probeer het maar.’ Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat. Vanaf maandag 12 december kunnen kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar terecht op Smallsteps Dr. de Visserstraat.

Aanmelden of informatie
Wie zijn of haar kind al wil aanmelden of meer informatie wil, kan een e-mail sturen naar kdvpluk@smallsteps.info of bellen naar tel. 0184-421451. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld