Kinderklucht ‘Het cadeau voor Sinterklaas’ in De Lockhorst

SLIEDRECHT – ‘Hij komt, hij komt, die lieve, goede Sint.’ Ook dit jaar brengt Sinterklaas weer een bezoek aan zijn goede vrienden Karel de Kok, Hoofdlakei Franciscus en Hofdame Frandolien. En dat betekent, zoals ieder jaar, een doldwaas theateravontuur voor de hele familie. Het is de aankondiging voor de kinderklucht ‘Het cadeau van Sinterklaas’ zaterdag 25 november 2017 in partycentrum De Lockhorst. De aanvang is 16.30 uur.

Het is een familieklucht (3+) en de voorstelling duurt ruim een uur. (Foto via Van Hoorne Entertainment)

De toegangsprijs bedraagt € 13,50 per persoon. Na afloop van de voorstelling komen de acteurs, de pieten en Sinterklaas naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet met de jonge bezoekers.

Verrassing
Dit Sinterklaasfeest wordt anders dan alle andere, want de vrienden Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Franciscus hebben dit jaar een verrassing voor de Sint: een prachtig cadeau, speciaal voor zijn verjaardag! De laatste voorbereidingen worden getroffen; Karel kookt een heerlijk diner, Frandolien schudt de bedden nog eens extra op en Franciscus doet, zoals gewoonlijk, erg weinig.

Verdwenen
Dan is het grote moment aangebroken. Sinterklaas en zijn pieten arriveren op het kasteel. Niets staat een prachtige pakjesavond nog in de weg, totdat… het cadeau voor Sinterklaas op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen. Zou het gestolen zijn, of is er sprake van een slechte grap? Karel en zijn vrienden zetten alles op alles om het mysterie op te lossen, maar of dat gaat lukken…?

Een reactie plaatsen