Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Kinderkerstfeest zonder lampionnenoptocht, maar met toetjesbuffet

SLIEDRECHT – Voorafgaand aan de Kerstnachtdienst is er dinsdag 24 december 2019 een kinderkerstfeest bij de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat. Inloop vanaf 18.30 uur; aanvang 19.00 uur. Muzikale medewerking is er van praiseband All in One. Het thema is ‘de Kers(t) op de taart’. 

Er is dit jaar -in tegenstelling tot voorgaande jaren- geen lampionnenoptocht. In plaats daarvan staat het toetjesbuffet vanaf 18.30 uur klaar. Voor de vaders en moeders is er koffie of thee. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Viering
Alle kinderen, vaders en moeders. Maar ook broertjes, zusjes en grootouders zijn van harte uitgenodigd om na het eten eerst een kerst-toetje te komen eten op het plein bij de kerk. Na dit gezellig samenzijn wordt het kerstfeest gevierd in de kerk. Op het programma staan naast liedjes, een mooi kerstverhaal en wordt nagedacht over wat kerst voor de bezoekers betekent. 

1 gedachte over “Kinderkerstfeest zonder lampionnenoptocht, maar met toetjesbuffet”

  1. Leuk en creatief om op een eigentijdse manier vorm en inhoud te geven aan het oeroude kerstverhaal, wat altijd weer nieuw is voor mensen van nu

Plaats een reactie

*=Verplicht veld