Kinderen vermaken zich op woensdagmiddag op gloednieuwe skatebaan

SLIEDRECHT – In de uiterste hoek van de Parallelweg (doodlopende gedeelte) bij wijk Benedenveer vermaakten kinderen zich woensdagmiddag 23 juni 2021 op de nieuwe speelvoorziening, de skatebaan. Terwijl het zonnetje doorbrak werden de speelwerktuigen ‘ingereden’. 

De skatebaan is dinsdag 22 juni 2021 aangelegd. Dat gebeurde na een verzoek twee jaar geleden door zo’n vijftig kinderen uit onder meer de wijk Baanhoek-West. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Niet iedereen is ervan overtuigd dat de locatie ook veilig is voor kinderen om te spelen.

2 gedachten over “Kinderen vermaken zich op woensdagmiddag op gloednieuwe skatebaan”

  1. En waar zou het wel een goed idee zijn? En meneer of mevrouw Achterhoek, de gemeente kan er niks aan doen wat er met het meisje gebeurde( of dat de ouders niet in de buurt zijn…), dat ligt niet aan de plek.
    Sommige mensen kunnen alleen maar klagen, maar komen niet met een beter idee🙄

  2. Jahoor gemeente Sliedrecht! Vandaag alweer raak. Jong meisje van step gevallen na botsing tegen staande box, of hoe het mag heten. Ouders nergens te bekennen(?) maar volledig overstuur. Deze opstelling werkt niet!! Iedereen kan zien dat ruimte veel te klein is voor skatebaan EN een basketbal veld. De auto’s rijden daar ook nog met sneltrein vaart!! Wie verzint het om hier speelruimte van te maken??????

Plaats een reactie

*=Verplicht veld