Kinderen krijgen nog één keer van alles mee over expositie rond Romeinen

SLIEDRECHT – De tentoonstelling over de archeologische vondsten in het Sliedrechts Museum aan Kerkbuurt 99 – 101 loopt ten einde. Nog eenmaal kan de jeugd terecht voor diverse leuke activiteiten, namelijk zaterdag 25 februari 2023. Er is een feestelijke afsluiting.

Met de goede oplossingen van de speurtocht maak je kans op het prachtige boek ‘Schatten uit de Natuur’. Dit wordt aan het eind van de expositie onder de goede inzenders verloot. (Foto Sliedrechts Museum)

Niet alleen voor volwassenen is er veel te zien in het Sliedrechts Museum; ook voor kinderen. Iedereen wil toch een keer een Romein zijn?  Naast een speurtocht, leer je hoe een Romeinse boog in elkaar zit, ga je op de foto als Gijs de Romein. Na afloop krijg je een echt Romeins diploma. Doe je het molenspel spelen. 

Tekst gaat onder foto verder.

Jessica Panman is aanwezig om prachtige figuren van ballonnen te maken. (Foto Sliedrechts Museum)

Openingstijden
Het Sliedrechts Museum loopt de tentoonstelling rond de Watersnood. Het museum is geopend op zaterdag en woensdag van 14.00 – 17.00 uur. Volwassenen betalen € 2,– entreegeld; kinderen en houders van een museumjaarkaart € 1,–.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld