Japans restaurant Oishi Fusion

Kinderboerderij en natuurspeeltuin open in zomervakantie

SLIEDRECHT – Kinderboerderij Charlotte van Bylandthoeve en natuurspeeltuin De Woeste Weide zijn in de zomervakantie open. Bezoekers hoeven niet vooraf te reserveren. Wel is vanaf vrijdag 24 juli 2020 tot maandag 24 augustus 2020 het Natuur- en Milieu Educatiecentrum (NME) De Hooizolder gesloten. Dat bericht donderdagmiddag 23 juli 2020 de gemeente Sliedrecht.

De kabelbaan en de gouddelverij zijn nog gesloten. De waterbaan is wèl open. De gemeente zegt de richtlijnen van het RIVM vanwege het coronavirus te hanteren en vraagt de gasten op het terrein om anderhalve meter afstand te houden en zelf verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de hygiëne.  (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“We zijn er samen verantwoordelijk voor dat we open kunnen blijven voor kinderen om lekker te kunnen spelen. Als het té druk wordt of de maatregelen niet in acht worden genomen, dan kunnen we het besluit moeten nemen het terrein tijdelijk te sluiten”, schrijft de gemeente Sliedrecht. Hier online staat alle informatie rond de accommodaties in het Burgemeester Feitsmapark.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld