KinderBijbelweek in herfstvakantie wordt anders dan in andere jaren

SLIEDRECHT – In de herfstvakantie wordt voor alle kinderen uit groep 1 t/m 5 een spetterend online programma uitgezonden. Het is een alternatief op de traditionele jaarlijkse KinderBijbelweek. De kinderen kunnen woensdag 21 oktober en donderdag 22 oktober 2020 vanuit huis kijken naar én meedoen met deze online KinderBijbelweek! Het thema voor de uitzendingen is ‘Duik Erin!’ en start op beide dagen om 9.30 uur.

Het ijsbaanterrein blijft dit jaar leeg vanwege de strenge(re) coronamaatregelen. Op het programma staan onder ander een toneelstuk, zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal en zelf aan de slag met de knutselmaterialen die in de bijbehorende DuikErin GoodieBag zitten. (Archieffoto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Elk aangemeld kind krijgt een gratis en goed gevulde GoodieBag thuis. De kinderen kunnen ook een GoodieBag aanvragen voor een vriend of vriendin. Ze kunnen dan samen het online programma volgen. In de GoodieBag zit alles in dat bij het online programma nodig is zoals alle knutselmaterialen, lekkers, een cadeautje en een kleurwedstrijd!

Opgeven
Aanmelden kan hier online en dat kan tot uiterlijk donderdag 15 oktober 2020. Kijk ook hier online voor het voor het laatste nieuws en contactgegevens.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld