KinderBijbelfeest met veel creativiteit en theater

SLIEDRECHT – Het KinderBijbelfeest van de Hervormde Gemeente Sliedrecht komt eraan. Tijdens de voorjaarsvakantie. Woensdag 21 februari 2024 kunnen kinderen uit groep 1 tot en met 5 zich vermaken met een interactief programma en is er een kindertheater. De activiteiten zijn in de Maranathakerk aan Lijsterweg 2 van 09.15 uur tot kort na het middaguur. De toegang is gratis.

Kindertheater Simon&Zo geeft een voorstelling met als thema ‘Eindelijk Thuis’. (Foto via Hervormde Gemeente Sliedrecht)

De organisatie van de ochtend belooft ‘lekker veel zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal en knutselen’. Kinderen worden in groepjes ingedeeld en begeleid gedurende het programma. Aan het eind van het feest ligt er een heerlijke pannenkoek klaar. Het programma is circa 12.15 uur afgelopen. 

Kindertheater
Van 11.15 – 12.15 uur geeft kindertheater Simon&Zo een voorstelling met het thema ‘Eindelijk Thuis’. Het is ook mogelijk om alleen bij de voorstelling in de banken te schuiven. De voorstelling is voor alle leeftijden dus ook broertjes, zusjes, buurkinderen, vriendjes (groot)ouders/verzorgers zijn welkom. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Praktische informatie
Tijdens het feest is er koffie/thee voor wie kinderen komt brengen of graag even om het hoekje kijkt. Aanmelden kan hier online. Dat is wel praktisch voor de organisatie, maar niet verplicht. Meer informatie staat online, maar je mag ook bellen met tel. 06 – 51497053 of een e-mail sturen naar: kinderen@echtbelangrijk.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld