KinderBijbeldag in voorjaarsvakantie gaat online

SLIEDRECHT – In de voorjaarsvakantie zijn er voor alle kinderen uit groep 1 t/m 5 twee speciale online activiteiten vanwege corona. De kinderen kunnen woensdag 24 én donderdag 25 februari 2021 kijken naar en meedoen met twee uitzendingen. Woensdagmorgen staat het thema ‘Stap uit je boot’ centraal, en kunnen de kinderen genieten van een programma met toneel, zingen, Bijbelverhaal en knutselen. Donderdagmorgen duiken de kinderen met kindertheater Poppen&Meer in het verhaal van koning Liefdevol. Wat gebeurt er met zijn kluis? Speur mee met inspecteur Hoezo!

Kindertheater Poppen&Meer geeft hun medewerking. 

De uitzending begint woensdag 24 februari 2021 om 09.30 uur en is eventueel later terug te kijken. De uitzending donderdag 25 februari 2021 start om 10.30 uur en is niet terug te kijken. Deze uitzendingen worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente van Sliedrecht. Meer informatie over activiteiten, achtergronden en/of praktische vragen? Neem contact op per e-mail: [email protected] kijk op de website.

Aanmelden
Wie zich hier vooraf aanmeldt, kan een gratis en goed gevulde ‘DuikErin GoodieBag’ ophalen. Daarin zit onder andere wat lekkers te eten en te drinken, een Bijbelverhaal, proefjes, puzzels en natuurlijk alle materialen om te gaan knutselen! Aanmelden kan tot dinsdag 16 februari 2021. Geen goodiebag aangevraagd? Ook dan zijn de uitzendingen goed te volgen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld