Japans restaurant Oishi Fusion

Kerstwandeling ‘Volg de ster’ op ASVZ locatie Merwebolder 

SLIEDRECHT – Inwoners van Sliedrecht kunnen vrijdag 20 december 2019 deelnemen aan een kerstwandeling. Deze vindt voor de vijfde keer plaats op het terrein van ASVZ, locatie Merwebolder aan de Touwbaan van 15.30 – 17.30 uur en tussen 18.30 – 21.00 uur. Elke zeven minuten vertrekt er een groep van ongeveer 25 personen. Deelname is gratis. 

Onderweg maken de deelnemers aan de wandeling kennis met het echte kerstverhaal. Zij beleven het verhaal via ontmoetingen en taferelen, met verhalen, muziek en zang. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De wandeling duurt ongeveer drie kwartier. Kinderen, jongeren, ouderen, iedereen kan deelnemen. De route op het terrein van de Merwebolder is ook rolstoeltoegankelijk. Dit unieke project is tot stand gekomen door samenwerking tussen verschillende gelovigen en medewerkers van ASVZ en wordt van harte ondersteund door ASVZ. Er werken meer dan 150 vrijwilligers aan mee. 

Kaartjes online
Tijdens de wandeling is er bij een van de taferelen gelegenheid om geld te doneren voor een project van ASVZ. Kaartjes voor de wandeling kunnen vanaf zondag 1 december 2019 hier online worden gereserveerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld