Kerstsamenkomst Jong en Vrij spreekt tot verbeelding

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – In het Griendencollege vond Eerste Kerstdag maandagmorgen 25 december 2017 een Kerstsamenkomst van geloofsgemeenschap Jong en Vrij plaats. Een gospelgroep van eigen gemeenteleden zong aansprekende aanbiddingsliederen, waarbij de vele aanwezige mensen in de zaal de gelegenheid kregen om mee te zingen. Voorganger Karsten Flierman raakte in zijn preek diverse facetten van het kerstverhaal, de geboorte van Jezus.
 
Een moderne manier van ‘kerk zijn’, waarbij beleving een grote rol speelt. Aanbiddingsliederen, licht(show), een app, die tijdens de dienst kan worden geraadpleegd, een aansprekend verhaal. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Voor de kinderen was in een andere ruimte van het Griendencollege een eigen samenkomst georganiseerd. Na afloop van de dienst kon men nablijven voor een gezellig samenzijn onder genot van koffie, thee, fris en diverse hapjes. Mensen, die voor het eerst bij Jong en Vrij een dienst bezochten, kregen een tas mee, met daarin een glossy van het Nieuwe Testament van ‘Het Boek’.  

1 gedachte over “Kerstsamenkomst Jong en Vrij spreekt tot verbeelding

  1. Erg interssant, geloven is connecten en als Jezus daarin centraal staat is liefhebben het motto. Erg gaaf dat er aandacht is voor alle leeftijden.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld