Kerstproeverij vrijdag bij Slagerij Bart Adriaanse

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – Om inspiratie op te doen voor de feestdagen houdt ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse, Rivierdijk 637 k-I in Hardinxveld-Giessendam vrijdag 2 december 2016 een kerstproeverij. Je bent welkom van 19.00-22.00 uur. 

Een ruime keuzen, goede aanbiedingen en ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse levert Top-kwaliteit vlees. (Foto’s Slagerij Bart Adriaanse)

Tijdens de kerstproeverij komt de ondernemer met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Uiteraard kan je nu al bestellingen plaatsen via de website en deze tijdens de kerstproeverij ophalen. 

Goed vlees
Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse (zelf woonachtig in Sliedrecht) is een begrip in de regio Alblasserwaard als het gaat om vlees, vleeswaren, bedrijfscatering, barbecue, fondue of gourmet. Ook kan je hier terecht voor een complete cateringverzorging. Naast het normale assortiment is ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse de specialist als het gaat om E-nummer vrij vlees. 

Aanmelden
Wie naar de kerstproeverij komt, kan zich hier onderaan de pagina aanmelden. Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse krijgt zo een indicatie van het aantal bezoekers, dus aanmelding is gewenst. Aanmelden mag ook door te bellen met tel. 06-18670731. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld