‘Kerstherberg betekent samen genieten van warmte, gezelligheid en lekker eten’

SLIEDRECHT – In de voormalige Groen van Prinstererschool is er Tweede Kerstdag weer een Kerstherberg van 11.00 – 16.00 uur. Het gebouw is om 10.30 uur open. Vorig jaar was het een groot succes. Inwoners konden genieten van warmte, gezelligheid en samen eten.

De Kerstherberg is een burgerinitiatief van Giovanna Meijer ondersteund door Annette van Hofwegen (links op de foto), coördinator Buurtgezinnen en medewerker van Het Bonkelaarhuis.

Het doel van de Kerstherberg is dat niemand alleen hoeft te zijn met kerst. Ook dit jaar biedt de Kerstherberg de mogelijkheid om niet (weer) alleen de kerstdagen door te brengen. Dankzij sponsoring en donaties is het mogelijk gemaakt dat er weer een Kerstherberg komt. 

Programma
Er wordt begonnen met koffie en wat lekkers, gevolgd door gezamenlijk eten. Voor kinderen is er speelgoed aanwezig, zodat zij zich ook kunnen vermaken. Daarnaast is er een aparte ruimte voor wie het even te druk vindt in de grote zaal.

Vragen en aanmelding
“Iedereen verdient warmte en gezelligheid tijdens de feestdagen, dus laten we er samen iets moois van maken zodat niemand in Sliedrecht alleen hoeft te zitten met kerst”, zegt Annette van Hofwegen, “Als je het spannend vindt of als de drempel nog te hoog is, laat het ons weten! We kijken graag hoe je toch kunt meedoen op Tweede Kerstdag.” Voor vragen of aanmelding kun je mailen naar: kerstherbergsliedrecht@gmail.com

1 gedachte over “‘Kerstherberg betekent samen genieten van warmte, gezelligheid en lekker eten’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld