Kermis in centrum weer bron van vermaak voor groot en klein

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – De festiviteiten in het dorp komen goed op gang. De kermis op het Burgemeester Winklerplein en een deel van de Simon Stevinstraat is donderdagmiddag 13 juni 2024 van start gegaan. Als een magneet kwamen de kleintjes, jongeren en papa’s en mama’s op de attracties af. De Power Polyp, de Bomber en de Magic Star draaiden direct op volle toeren.

Nieuw op de kermis is de Buggybaan ‘Golden Gate’ voor kleine bestuurders. Een politieauto, een brandweerauto, een heftruck, een treintje en een Amerikaanse truck rijden rondjes, terwijl de kinderen aan de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s zwaaien. Dit blonde meisje heeft ‘de vlam in de pijp’ met de Amerikaanse truck. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Snoep, zoals lollies, zuur- en kaneelstokken zijn er niet te koop, wel staat er een suikerspinwagen, waar ook popcorn gekocht kan worden. Uiteraard zijn er gigantisch veel prijzen te winnen. Er kan met blikken worden gegooid, met een hengeltje badeendjes vangen voor leuke prijsjes. Voor botsers zijn er de Crash Cars en voor boksers is er de populaire boksbal. Verder is er ook nog een draaimolen en het Palace of Games staat ook weer op de bekende plek. Vermaak voor iedereen! De kermis staat er nog tot en met woensdag 19 juni 2024, op zondag 16 juni 2024 is deze gesloten.

Tekst gaat verder onder foto.

PRO-muntjes
Het is inmiddels een bekende traditie dat de lokale politieke partij PRO Sliedrecht attractiemuntjes uitdeelt op de kermis. PRO Sliedrecht vindt het belangrijk dat deze in het centrum wordt gehouden, daarom komen ze vrijdag 14 juni 2024 van 18.00 tot 19.30 uur met z’n allen naar de kermis om muntjes aan kinderen uit te delen. Ze zijn te herkennen aan de gele kleding.

4 gedachten over “Kermis in centrum weer bron van vermaak voor groot en klein”

  1. Jammer dat er geen tijden bij staan van hoelaat tot hoelaat de kermis open is. Wij wonen in de buurt en horen t vanzelf beginnen maar toch, zou fijn zijn om het te weten op voorhand.

  2. de winkeliers kunnen ook blij zijn denk nog 30 auto,s kunnen parkeren.
    nu leiden geen grote verliezen daar je niet dichtbij kan parkeren.
    de kermis laat ieder genieten hou wel je deuren op slot kermis trekt vreemd volk aan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld